Viime viikon työmatkalla heräsin jälleen kerran siihen samaan todellisuuteen kuin niin monesti aiemmin. Tämä työ tai ainakaan tämä puoli työstä ei vain ole minua varten. Niinpä tein päätöksen, että pysyn tässä vielä vuoden, ja kun sopimus sen jälkeen raukeaa, minulla on jotakin uutta edessä. Vuodessa ehdin kyllä löytää sitä tärkeämpää.

Toisena työpäivänä matkan jälkeen esimies ehdottikin minulle uusia tehtäviä. Lisää vastuuta ja vaativuutta. Sinänsä en kaipaa noista kumpaakaan, mutta tunnen olevani liian vanha nykyisiin tehtäviini ja nolostelen sitä jo. No, uusi tehtävä olisi tavallaan mieluisa, tosin ehkä siinäkin joudun tekemään väitöskirjan tai lisensiaatintyön. Ehkä katson, mitä se tuo tullessaan JA sillä turvallisuudentunteella, mikä pysyvästä ja tutusta työpaikasta seuraa, opettelen kirjoittamaan. 

Tälle viikolle on paljon odotuksia. Lapset ovat mummolassa lomailemassa, ja minulla on niin paljon tilaa raivattavana! Haluan siivota kotoa niin paljon turhaa, että pystyn taas pitämään paikat siinä järjestyksessä, että olo on mukava. Vähän feng shuita :) Haluaisin myös jynssätä pienetkin kolot, mutta siihen ei aika riitä. Tavaraa ulos ja jotakin kaunista tilalle. Haluaisin myös liikkua ja ulkoilla ja palata aikidoon. Ja puolisonkin kanssa voisi viettää aikaa. Aikaa onkin kokonaiset kolme iltaa :)

Yksi ajatus, mikä voisi olla tulevaa elämääni, on eräänlainen verkkobisnes. Jenkeissä on esimerkiksi valtavasti erilaisia kuntoilu- ja laihdutusohjelmia. Maksa 40 dollaria, saat aloituspakkauksen. On maksullisia foorumeita ja henkilökohtaista valmennusta. On myös muita self-help -palveluita. Täytyy tunnustaa, että olen itsekin ostanut kaksi erilaista kuntoiluohjelmaa, ja ihan hyvin sijoitettua rahaa ne ovat. Lisäksi olen tilannut yhden vanhemmuuskirjan, jonka kirjoittajalla on myös vanhemmuusvalmennuspalvelu ja senkin lisäksi tilaan ainakin kolmea ilmaista (mainosrahoitteista) valmennuskirjettä. Hieman liikaa, myönnetään, mutta sanoisin, että tämä voisi olla toimiva sivutulo, jos vain saisin itseni kasaan. Onneksi tiedän, mitä tehdä, nyt pitäisi enää tehdä se :)

Roinat ulos kotoa, roinat ulos pääkopasta, ei haaveilua eikä jahkailua ja siinä se. Luulen, että parempi järjestys on juuri edellämainittu. Kun koti on siinä kunnossa, ettei se häiritse silmää eikä mieltä, on aikaa tyhjentää päätä.